BAŞKAN MUSA ÖZTÜRK AKDENİZTÜRK’E KONUK OLDU

BAŞKAN MUSA ÖZTÜRK AKDENİZTÜRK’E KONUK OLDU

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Adana’nın uydudan yayın yapan ulusal kanalı Akdeniztürk TV’de ‘Mertçe Söyleşi’ programına canlı yayın konuğu oldu.

Başarılı gazeteci ve televizyoncu Yüksel Mert’in hazırlayıp sunduğu, güncel konuların ve siyasi gelişmelerin masaya yatırıldığı programda Başkan Öztürk, 30 Mart seçimlerinden bu yana Kozan’da imza attığı çalışmaları, devam eden yatırımları ve gelecek 4 yılda hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

3.lige yükselen Kozan Belediyespor’un başarısı ile başlayan programda Alparslan Türkeş parkı da dahil tamamlanan 7 park, cenaze hizmetleri birimi, 2.halk ekmek fırını, muhtarlık hizmet binaları gibi tamamlanan projelerden bahsedildi.

15 köyde tamamlanan çevre düzenlemesi, yol, okul ve camii çevresi düzenlemeleri, mezarlık bakım ve temizlik çalışmaları, Göller içme suyu projesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Kozan içme suyu ve yağmur direnaj hattı çalışmalarını da değerlendiren Başkan Öztürk gündeme dair de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sözde Ermeni soykırımı hakkında hükümetin tutumu hakkında eleştirilerde bulunan Başkan Öztürk, genel seçimlerde vatandaşın oy kullanırken vatanın birlik ve bütünlüğünün göz önünde bulundurulması gerektiğine dikkat çekti.

 

Kozan’a yönelik turizm yatırımlarını, Kozanın tarihi ve kültürel değerlerini anlatan Başkan Öztürk, restorasyonu tamamlanarak hizmete açılması planlanan Yapıcı Konağından ve Yeğenoğlu Sokak Sağlıklaştırma projesinden de bahsetti.

 

Yaklaşık 2 saat süren programın sonunda vatandaşların sosyal medya üzerinden gönderdiği dilek, temenni ve istekler okundu.